Hoppa till huvudinnehållet

Jung/Kvänum fixade kryss hemma mot Valtorp

Publicerad:
Jung/Kvänum spelade lika mot Valtorp
Jung/Kvänum spelade lika mot Valtorp

Valtorp hade ledningen i halvtid med 2-1 borta mot Jung/Kvänum i division 5 Västergötland östra herr i fotboll. Men i andra halvlek kom Jung/Kvänum mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2.

– Det var en jämn batalj i värmen där första halvlek går till motståndarna. I andra kliver vi på betydligt bättre och skapar några bra chanser för att till och med kunna få med oss tre poäng. Tycker nog ändå båda lagen skall vara nöjda med en delad pinne, kommenterade Jung/Kvänums tränare Sebastian Eriksson.

Jung/Kvänum startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara två minuter slog Benjamin Boström till.

Valtorp kvitterade till 1-1 i 19:e minuten, genom Simon Odh.

Valtorp tog också ledningen i 22:a minuten, genom Robin Andersson. I 54:e minuten nätade Benjamin Boström åter igen, och kvitterade för Jung/Kvänum. 2-2-målet blev matchens sista.

Jung/Kvänum har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Valtorp har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Jung/Kvänums andra oavgjorda match den här säsongen.

För Valtorp gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Jung/Kvänum är på åttonde plats.

Nästa motstånd för Jung/Kvänum är Ekedalen. Lagen möts fredag 1 juli 19.00 på Jungavallen.

Artikeltaggar

Division 5 Västergötland östraFotbollJung/Kvänum IFNya IPValtorp

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.