Hoppa till huvudinnehållet

Förlust för Emtunga/Tråvad/Larv borta mot Herrljunga

Publicerad:
Herrljunga vann mot Emtunga/Tråvad/Larv
Herrljunga vann mot Emtunga/Tråvad/Larv

Emtunga/Tråvad/Larv förlorade mötet med Herrljunga borta med 2-3 (0-2) i division 5 Västergötland östra herr i fotboll på fredagen.

Emtunga/Tråvad/Larvs tränare Joacim Ekblad kommenterade matchen:

– Besviken på första halvlek där vi inte alls kommer upp i nivån vi önskar. Vi är inte där och låter Herrljunga göra två enkla mål på oss. I andra halvlek tar vi tag i det på ett annat sätt och spelar mer likt den fotboll vi önskar. Men vi är oerhört besvikna på en onödig förlust.

Herrljunga startade matchen bäst och tog ledningen. Felix Tidén gjorde målet, redan i 19:e minuten.

Herrljunga ökade ledningen till 2-0 i 22:a minuten, genom Viktor Karlsson. Direkt efter pausen slog Tobias Holmén till och ökade Herrljungas ledning.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Albin Lindahl träff och reducerade åt Emtunga/Tråvad/Larv.

I 87:e minuten reducerade Emtunga/Tråvad/Larvs John Grufvisare på nytt. Det fastställde slutresultatet till 3-2. Fler mål än så blev det inte för Emtunga/Tråvad/Larv.

Herrljunga har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Emtunga/Tråvad/Larv har två vinster och tre förluster. Förlusten var Emtunga/Tråvad/Larvs fjärde uddamålsförlust.

I tabellen innebär det här att Herrljunga nu ligger på nionde plats. Emtunga/Tråvad/Larv är på åttonde plats.

I nästa omgång har Emtunga/Tråvad/Larv Edsvära/Norra Vånga hemma på Mossbrotts IP, måndag 27 juni 19.00.

Artikeltaggar

Division 5 Västergötland östraEmtunga/Tråvad/LarvFotbollHerrljungaSkoghälla

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.