Hoppa till huvudinnehållet

Äntligen poäng för Edsvära/Norra Vånga mot Annelund

Publicerad:
Annelund spelade lika mot Edsvära/Norra Vånga
Annelund spelade lika mot Edsvära/Norra Vånga

Det blev fem förluster i rad för Edsvära/Norra Vånga i division 5 Västergötland östra herr i fotboll. Men borta mot Annelund kom det efterlängtade trendbrottet, även om det inte blev seger. Matchen på Mörlanda slutade 2-2 (0-1).

– Riktigt surt när vi leder in i sista minuten och de får en straff men skjuter straffen i stolpen och den studsar ut mot sidan och deras spelare kommer först och slår ett inlägg och vi ska rensa bort bollen. Men de kör över vår spelare och vi ska ha en solklar frispark men vi får inte det och deras spelare petar bollen mot mål och den rullar in och det är kvitterat. Direkt efter avspark så blåser domaren av matchen. Det kändes orättvist, vi var värda tre poäng men när man ligger där vi ligger så får man inget gratis, kommenterade Edsvära/Norra Vångas spelande tränare Johan Sörstrand efter matchen.

Matchen blev den sjätte i rad utan seger för Edsvära/Norra Vånga.

Målgörare för Annelund var Johan Hermansson och Gabriel Holmén, medan målen för Edsvära/Norra Vånga gjordes av Linus Hötomt och Vilmer Karlsson.

Annelund har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Edsvära/Norra Vånga har en oavgjord och fyra förluster.

I tabellen innebär det här att Annelund nu ligger på sjätte plats. Edsvära/Norra Vånga är på elfte plats.

Edsvära/Norra Vånga tar sig an Jung/Kvänum i nästa match hemma lördag 18 juni 15.00.

Artikeltaggar

AnnelundDivision 5 Västergötland östraEdsvära/Norra VångaFotbollMörlanda

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.