Positiva siffror för Laik – så mycket gick föreningen plus

Publicerad:
Laik kan blicka tillbaka emot en bra säsong, både på och utanför isen. Foto: Thomas Kühnel

Lidköpings AIK har hållit sitt 53:e årsmöte.

Det gav en positiv bild, med bland annat 151 000 kronor i vinst, av verksamhetsåret 2021/22.

Det var inte bara på isen som det gick bra för Lidköpings AIK under 2021/22. Även på det ekonomiska planet fullgjorde föreningen sin uppgift.

Trots pandemitider, med allt vad det innebär för publiksiffror och sponsorintäkter, lyckades föreningen gå med vinst, 151 000 kronor. Omsättningen stannade vid 3 miljoner kronor.

Vinsten innebär att föreningen i dag står utan skulder och att elitlicensen för 2022/23 är klar.

– Jag känner stor stolthet att jag under flera säsonger som ordförande har fått vara med och bidra till detta. Det har varit hårt jobb, sportsligt, organisatoriskt och givetvis ekonomiskt, säger ordförande Ingemar Sixtensson.

Styrelsen för kommande verksamhetsår fick följande sammansättning: Ingemar Sixtensson (ordförande), Marcus Sandgren, Kristina Jansson, Stefan Ernevik, Thord Johansson, Niklas Lundberg och Anders Jansson.

Tre ledamöter avtackades efter långt arbete i föreningen. Det handlade om Carina Johansson, Ann-Ida Bridholm och Jonny Nilsson.

Artikeltaggar

BandyLidköpings AIK

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare