Hoppa till huvudinnehållet

Seger för Jung/Kvänum på bortaplan mot Sjuntorps IF

Publicerad:
Sjuntorps IF förlorade mot Jung/Kvänum
Sjuntorps IF förlorade mot Jung/Kvänum

Jung/Kvänum vann första matchen mot Sjuntorps IF borta med 4-0 på söndagen i division 4 Västergötland nordvästra dam i fotboll.

Jung/Kvänums tränare Jens Berntsson kommenterade matchen:

– En typisk premiärmatch på en ojämn och svårspelad plan där det faktiskt såg lite nervöst ut inledningsvis. En ganska jämn första halvlek där vi har ett större bollinnehav och även några bra chanser till ledningsmål. Men det var mållöst i paus. Andra halvlekens inledning var inte bra från oss, men när Klara Svensson gör 1-0 efter dryga timmans spel, så lossnade det. Vi etablerade ett bastant tryck på Sjuntorp och vi gick fram till 3-0 inom loppet av sex minuter genom mål av Jennie Svensson och Stina Björk på straff. Kajsa Carlsson fastställde sedan slutresultatet till 4-0 efter ett snyggt avslut på ett friläge. Sammanfattningsvis så var det ingen av våra bättre insatser. Känns ändå som ett styrkebesked att vinna med 4-0 trots att vi inte gör någon större prestation. Vi är nöjda med att ta med oss tre poäng från premiären.

Jung/Kvänum tar sig an Emtunga/Tråvad/Larv i nästa match hemma torsdag 28 april 18.45.

Artikeltaggar

Division 4 Västergötland nordvästraFotbollJung/Kvänum IFSjuntorpsvallen

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.