Stopp på väg 2504 på grund av singelolycka med en personbil

Publicerad:

Trafiken i båda riktningarna på väg 2504 mellan Fåglum och Vägatorp påverkas av en olycka med en personbil, uppger Trafikverket. Räddningstjänst är på plats.

Trafikverket bedömer att händelsen har liten påverkan på trafiken men framkomligheten är begränsad. Varningen gick ut 15.43 på onsdagen och enligt Trafikverkets prognos bedöms trafiken påverkas fram till 16.30.

Uppdatering klockan 16:17: Händelsen har klarats upp och trafiken flyter som vanligt.

Artikeltaggar

EssungaTrafikhändelser

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare