Historisk golfmässa i Lundsbrunn: ”Vi hoppas på 1 000 besökare per dag”

Publicerad:
Lundsbrunns GK:s klubbchef Anette Knutsson och Lundsbrunns Resort & Spa VD Rickard Bender laddar för golfmässan. Foto: Privat

Iskylan gör att golfbanorna inte kan ha öppet i helgen.

Då arrangerar Lundsbrunns GK och Lundsbrunn Resort & Spa en historisk golfmässa fredag och lördag där många av landets största aktörer inom golfsporten är på plats.

– Vi hoppas på runt 1 000 besökare per dag, säger Lundsbrunns GK:s klubbchef Anette Knutsson.

Tanken var att denna golfmässa skulle arrangerats 2020 men då slog pandemin till.

Men nu är det dags då Lundsbrunns kurort förvandlas till en golfmässa under två dagar (1-2 april).

Flera av världens ledande golfleverantörer (till exempel Callaway, Ping, Titleist, Cobra) kommer att vara på plats tilllsammans med utställare av kända kläd- och skomärken, golfresor, golf- och husbilar, tillbehör med mera.

Stora salen förvandlas

– I stora salen på kurorten kommer vi ha sex leverantörer som har custom fitting in i ett nät. Alla har trackman och det är ett ypperligt tillfälle att prova årets alla nyheter, säger Anette.

Blir även olika föreläsningar från Svenska golfförbundet.

Dessutom går det att lyssna på podduon Golftugget. Det bjuds även på modevisning och tips på speciell golffys med mera.

Mässan har öppet 11.00-17.00 på fredag och 10.00-16.00 på lördag.

"En rolig golfdag”

– Det är fri entré och vi hoppas många tar chansen att komma hit och testa en massa nyheter, fynda och ha en rolig golfdag helt enkelt nu när "Kung Bore" har slagit till, säger Anette Knutsson.

Varför gör ni detta?

– Vi återförsäljare åker på mässor men en sådan här mässa som vänder sig till privatpersoner är om inte unik så i alla väldigt ovanlig.

Anette berättar att tanken är att den ska bli återkommande.

– Det är svårt att veta hur många som kommer men vi hoppas på runt 1 000 besökare per dag. Men det får gärna komma fler. Då kan mässan bli ännu större nästa år.

Artikeltaggar

GolfGötene kommunLundsbrunn Resort & SpaLundsbrunns GK

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare