Hoppa till huvudinnehållet

Guldhattar för GIK Team 07

Publicerad:

ISHOCKEY: 16 segrar och bara två förluster på hela säsongen är starka siffror.

Det innebar också serieseger gör Grästorps IK:s löften i Team 07. I den sista matchen blev det hela 9-1 hemma mot Nittorp efter en övertygande insats.

– Det är en välförtjänt trofé för ett lag som de senaste åren tagit stora kliv i sin utveckling, säger assisterande tränaren Johan Dahlin till GIK:s hemsida.

På bilden syns stående från vänster: Hampus Gustafsson, Valle Bolgakov, Oscar Welin, Stig Lindell, Ludvig Niska, Robin Henriksson, Gustav Theng, Valdemar Lidén, Helmer Dalin, Elvin Svensson. Sittande från vänster: Elias Johansson, Alvin Bergqvist, Max Olsson, Edwin Nilsson, Olle Almén. Liggande från vänster: Rafael Grönberg, Isac Andersson.

Artikeltaggar

Grästorps IKIshockey

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.