Hoppa till huvudinnehållet

Hoppet ute för GIK – det blir inget kvalspel

Publicerad:
Mjölby vann mot Grästorp.
Mjölby vann mot Grästorp.

Efter förlust, 1-6 (1-1, 0-2, 0-3), på bortaplan i HockeyTvåan Alltvåan södra herr mot Mjölby står det klart att Grästorp missar Hockeyettan. Det blev klart på söndagen.

– Vi plockar ut målvakten sista fem minuterna för att försöka få till några mål tyvärr så sätter dem två i öppen kasse. Överlag en jämn match där vi inte gör mål men våra motståndare gör det, tyckte Grästorps assisterande tränare Christopher Hamell, efter matchen.

Första perioden var jämn. Grästorp inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Cooper Leitch efter bara 27 sekunder, men Mjölby kvitterade genom David Bremer bara tre minuter senare. I andra perioden var Mjölby starkast och gick från 1-1 till 3-1 genom mål av William Strand och Fredrik Johansson. Mjölby fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-1. Målen i sista perioden gjordes av Tom Eriksson, Simon Olofsson och Edvin Lundqvist.

Det här betyder att Mjölby är kvar på andra plats, och Grästorp stannar på nionde plats, i tabellen.

Söndag 13 mars 16.00 spelar Grästorp hemma mot Vänersborg i sista omgången.

Artikeltaggar

Grästorps IKHockeyTvåan Alltvåan södraIshockeyMjölbyProTrain Arena

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.