Formstarka Skara tog ännu en seger

Publicerad:
Skara vann mot Tygriket

Skara fortsätter starkt i division 2 Västergötland herr i innebandy. När laget mötte Tygriket hemma i Vilanhallen på fredagen kom ännu en seger. Laget vann med 6-2 (3-2, 1-0, 2-0). I och med detta har Skara fem segrar i rad.

– En stabil insats och gediget jobb bäddar för vinsten idag. Skönt att dra det längsta strået i en jämn och tight match. Nu fortsätter vi kriga på och blickar framåt, kommenterade Skaras tränare Timmy Gustafsson.

Skara var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 3-2.

Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. Efter 12.52 i andra perioden slog Olle Ahlm till, och ökade ledningen för Skara. Skara fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-2. Målen i sista perioden gjordes av Fabian Apell och Andreas Andersson.

Med tre omgångar kvar är Skara på tredje plats i tabellen, och Tygriket är på fjärde plats.

I nästa match möter Skara Borås IBF borta på tisdag 8 mars 20.00.

Artikeltaggar

Division 2 VästergötlandIBK Tygriket 99InnebandySkara innebandyVilanhallen

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare