Oavgjort för Götene hemma mot Vara

Publicerad:
Götene spelade lika mot Vara

Lagen delade på poängen när Götene och gästande Vara möttes i division 2 Västergötland herr i futsal, på onsdagen. Matchen slutade 5-5.

– Riktigt bra insats av grabbarna idag. Kul och se nivån vi kan hålla när vi spelar avslappnat och har roligt ute på planen. Tyvärr blir det delad poäng, vilket är lite surt i efterhand när vi både är uppe i 3-0-ledning och har även 5-3 under matchens gång. Men Vara är taktiskt duktiga och får till en kvittering med 30 sekunder kvar. Vi tar med oss de positiva och ser fram emot nästa säsong, kommenterade Götenes tränare Stefan Ponce.

Varas lagledare Marcus Ahlberg tyckte till om matchen:

– Vi provade att sätta högre press än senast och tycker att vi inledde matchen bra. Efter en stund fick vi inte till det spelet vi pratat om och Götene kunde gå till pausvila med 3-1-ledning. Vi höjer oss i andra och försöker trycka tillbaka Götene som kontrar vasst, men vi kryper sakta närmare i målprotokollet och lyckas kvittera med 21 sekunder kvar! Återigen en jämn och het match mot Götene.

Resultaten i sista omgången innebär att Götene slutar på fjärde plats och Vara på tredje plats.

Artikeltaggar

Division 2 VästergötlandFutsalGöteneVara SKVästerbyhallen

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare