Hoppa till huvudinnehållet

Lidköping ny serieledare efter seger i toppmöte

Publicerad:
Lidköping vann mot Helsingborg
Lidköping vann mot Helsingborg

Lidköping tog över serieledningen i HockeyTrean Alltrean södra B efter seger på hemmaplan i toppmötet mot Helsingborg på söndagen. Helsingborg petades därmed ner på andra plats i tabellen. Matchen slutade 4-2.

Resultatet betyder att Lidköping tog sjätte segern i följd, och att Helsingborg samtidigt förlorade efter sju segrar i rad.

Fredag 18 februari 19.15 spelar Lidköping hemma mot Glimma.

Artikeltaggar

HC LidköpingHockeyTrean Alltrean södra BIshallen LidköpingIshockey

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.