Hoppa till huvudinnehållet

Vara föll i toppmötet mot Borås City

Publicerad:
Vara förlorade mot Borås City
Vara förlorade mot Borås City

Vara räckte inte till i toppmötet mot Borås City på fredagen. Nya serieledaren Borås City tog en tung skalp när man vann borta med 7-5 i division 2 Västergötland herr i futsal.

– Vi gör en mycket bra match mot bra motstånd. Per Lundh och Kristoffer Ejdestig gör en strålande insats när det gäller det taktiska och samtliga spelare följer matchplanen till punkt och pricka. Vi är med ända in i kaklet och gör vår kanske bästa match för säsongen, men får ändå buga och bocka då Borås City är väldigt bra och dödligt giftiga. Vi tar med oss massor av lärdomar, kommenterade Varas lagledare Marcus Ahlberg efter matchen.

Det här betyder att Vara ligger kvar på tredje plats i tabellen.

Vara tar sig an Götene i sista matchen borta lördag 12 februari 15.00.

Artikeltaggar

AlléhallenDivision 2 VästergötlandFutsalVara SK

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.