NLT söker singlar till blinddejt – vi styr upp romantisk middag för två

Nyheter
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Sugen på en middag för två på alla hjärtans dag? Vi löser.
Foto: Anders Wiklund/TT
Är du på jakt efter kärlek?
Nu söker NLT kvinnor och män som är redo att gå på blinddejt på Alla hjärtans dag 14 februari, där NLT bjuder på en middag för två.
Vad som krävs? Ett öppet sinne och en intresseanmälan till oss.

På NLT älskar vi kärlek i alla dess former. Därför vill vi, i samband med Alla hjärtans dag, bjuda två personer på middag i form av en blinddejt.

Vi söker män och kvinnor från 20 år och uppåt, som är singlar, men som är redo att ge sig ut i jakten på kärlek. Kanske har du tröttnat på att laga middag till dig själv. Eller längtar efter någon att sitta i soffan med och sträckkolla serier. Kanske har du funderat över hur du ska göra för att hitta just din person.

Nu vill vi försöka hjälpa just dig! Men då behöver vi få in intresseanmälningar, vilket mejlas till: felicia.stadling@nlt.se. Kanske vet du någon du vill tipsa om.

Så här gör du:

Skriv ditt namn, ålder, orten du bor på, samt vad för typ av partner du eftersöker. Vad är det viktigaste för dig i en relation?

Berätta även om dig själv: Vad du har för intressen, vad dina bästa (och kanske mindre bra) egenskaper är. Om du jobbar, är arbetslös, eller kanske lever livet som pensionär.

När vi har tillräckligt med ansökningar väljer vi ut det par som vi anser har störst potential att skapa kontakt. Om ni inte klickar på ett kärleksplan, kanske ni åtminstone hittar en ny vän i varandra. Vi ser med glädje fram emot att höra från er.

Kanske är det nu du vågar ta steget och våga göra något du aldrig gjort förut? Vi tror på dig!

Så här jobbar Nya Lidköpings-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.