Hoppa till huvudinnehållet

Stefan blir ny samhällsbyggnadschef

Publicerad:
Stefan Jansson tillträder som ny samhällsbyggnadschef i Grästorps kommun.
Stefan Jansson tillträder som ny samhällsbyggnadschef i Grästorps kommun. Foto: Pressbild

Stefan Jansson blir ny samhällsbyggnadschef över teknisk verksamhet i Grästorps kommun.

Han tar över efter Lars Lundmark och kommer att tillträda tjänsten i april.

Många sökte tjänsten som samhällsbyggnadschef, vilket Grästorps kommun ser som mycket positivt.

– Efter en urvalsprocess med intervjuer tillsammans med chefer och fackliga representanter inom teknisk verksamhet, så var beslutet inte svårt att fatta, säger kommundirektör Sophia Vikström i ett pressmeddelande.

Stefan Jansson har en lång erfarenhet av samhälls- och fastighetsutveckling, eftersom han arbetat 19 år på Eidar i Trollhättan. Han har varit delaktig i många av Trollhättans utvecklingsprojekt.

– Då Grästorp står inför liknande utmaningar i den nära framtiden, tror vi att vi kan ha stor nytta av Stefans tidigare erfarenhet av att driva stora projekt och att utveckla kommunen för att bli fler invånare och bygga fler bostäder. Med sin erfarenhet och sitt intresse för ledarskap så ser vi att Stefan kommer att bli en tillgång och en trygghet för både samhällsbyggnadsverksamheten och för Grästorps kommun, säger Sophia Vikström.

Artikeltaggar

GrästorpGrästorps kommunGrästorps kommun (org)MeraNyheterSophia VikströmTrollhättan

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.