Hoppa till huvudinnehållet

Nya ägare till äldre hus i Tun – 364 000 kronor blev priset

Publicerad:

Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Tun Solhem 1 i Tun av Gunnar Ingvar Björndahl och Erna Britt-Mari Karlsson.

Nya ägare är Anna Maria Therese Kristiansson, 26, och Jens Ove Stenberg, 29, från Skara. Priset blev 364 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i december 2021. Det 96 kvadratmeter stora huset är byggt 1915 och tomten är 3 676 kvadratmeter stor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerLidköpings kommunTunVästra Götalands län

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.