Hoppa till huvudinnehållet

Tung förlust för Vara hemma mot Borås City

Publicerad:
Vara förlorade mot Borås City
Vara förlorade mot Borås City

Det blev en riktig storförlust för Vara hemma mot Borås City i division 2 Västergötland herr i futsal. Matchen slutade 6-10.

– Vi kommer ut till matchen med vetskapen att vi ställs mot ett mycket starkt Borås FC. Under de första minuterna sätter vi vårt försvarsspel på ett bra sätt och har ett par riktigt vassa lägen att ta ledningen men när sedan Borås gör 0-1 tappar vi allt. Under några minuter gör vi nästan alla fel man kan göra och tillåter BFC att dra ifrån till 0-5 som blev 2-6 innan pausvilan. I andra halvlek gör vi ett allvarligt försök att komma tillbaka och vid ställningen 3-7 är det vi som skapar lägen i parti och minut och skapade viss hetta i matchen. Men när vi inte klarar av att förvalta våra lägen så kontrar de tillslut in 3-8 vilket definitivt stänger matchen, tyckte Varas lagledare Marcus Ahlberg, efter matchen.

För tabellens utseende betyder det här att Vara ligger på tredje plats medan Borås City har andraplatsen.

Artikeltaggar

AlléhallenDivision 2 VästergötlandFutsalVara SK

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.