Hoppa till huvudinnehållet

Varnar för bedragare – säger sig vilja spola avlopp

Publicerad:
Flera personer har kontaktat Essunga kommun efter samtal om avloppsrensning som enligt uppgift skulle utföras på uppdrag av kommunen. Det stämmer inte, och nu varnar Essunga kommun allmänheten för bedragare.
Flera personer har kontaktat Essunga kommun efter samtal om avloppsrensning som enligt uppgift skulle utföras på uppdrag av kommunen. Det stämmer inte, och nu varnar Essunga kommun allmänheten för bedragare. Foto: Lena Richardson

Har ni fått samtal från personer som uppger sig vilja spola rent avloppet?

Var vaksam.

Nu varnar Essunga kommun för bedragare.

Flera personer har kontaktat Essunga kommun efter att ha blivit uppringda av personer som uppgivit att de har velat spola avloppen på uppdrag av kommunen.

Det finns inget sådant avtal och nu går Essunga kommun ut med en varning till medborgarna om att vara vaksamma.

”Blir du kontaktad av person som påstår sig arbeta på uppdrag av kommunen, be om namn och telefonnummer och kontakta kommunen för att kontrollera uppgifterna”, skrivs bland annat på kommunens hemsida.

Artikeltaggar

Brott & blåljusEssunga

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.