Hoppa till huvudinnehållet

Seger för Vara på hemmaplan mot Borås AIK U

Publicerad:
Vara vann mot Borås AIK U
Vara vann mot Borås AIK U

Vara vann första matchen mot Borås AIK U hemma med 5-2 på fredagen i division 2 Västergötland herr i futsal.

– Efter en trevande inledning gjorde Borås AIK säsongens första mål i Alléhallen vilket visade sig bli en väckarklocka för Vara SK som snabbt kvitterade och tog över taktpinnen. Strax därefter gjorde Vara två mål inom loppet av 34 sekunder och man gick till halvtidsvila med en 3-1-ledning. 5. 55 minuter in i andra halvlek gjorde Robin Särud 4-1 vilket dödade matchen. Vara hade nu kontroll på matchen och med lite mer skärpa kunde siffrorna blivit större, kommenterade Varas lagledare Marcus Ahlberg.

När lagen möttes senast, 2016, slutade det med seger för Vara med 6-3.

I nästa match möter Vara Tina borta på lördag 13 november 16.00.

Artikeltaggar

AlléhallenDivision 2 VästergötlandFutsal

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.