Hoppa till huvudinnehållet

Vara föll mot Tranemo på hemmaplan

Publicerad:
Vara förlorade mot Tranemo
Vara förlorade mot Tranemo

Vara fick se sig besegrat i mötet med Tranemo på hemmaplan i division 2 Västergötland herr i innebandy, med 4-7 (1-2, 0-2, 3-3).

– Jag är besviken på resultatet. Vi har kapaciteten att vinna den här matchen men vi kommer inte upp i den nivå som kan förväntas av oss. Beröm till målvakten Leo Johansson som gör en väldigt bra match, kommenterade Varas tränare Anton Mellegård.

Vara ligger på nionde plats i tabellen efter matchen, medan Tranemo ligger på fjärde plats.

Lördag 30 oktober 11.00 spelar Vara borta mot Borås IBF.

Artikeltaggar

AlléhallenDivision 2 VästergötlandInnebandyVara IBK

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.