Hoppa till huvudinnehållet

Försvarsministern besöker F7 i Såtenäs: ”Uppenbarligen nyfiken på vår verksamhet”

Publicerad:

Försvarsminister Peter Hultqvist (S) besöker Skaraborgs flygflottilj i Såtenäs på onsdag.

Skaraborgs flygflottilj F7 i Såtenäs gästas av Peter Hultqvist på onsdag. Försvarsministern kommer under dagen att träffa anställda soldater samt värnpliktiga i deras pågående verksamhet vid övningsfälten.

Chefen för Skaraborgs flygflottilj, överste Malin Persson, finns med under dagen och guidar försvarsministern.

Lena Bogren, kommunikationschef på flygflottiljen, ser fram emot besöket.

– Vad jag förstått åker försvarsministern till olika förband vid olika tidpunkter. Nu har det varit covid-19 och de flesta mötena har skett digitalt. Vi är väldigt glada över att Peter kommer till oss och han är uppenbarligen nyfiken på att titta närmare på vår verksamhet och det arbetet som genomförs här, säger Lena Bogren.

Flottiljchefen överste Malin Persson närvarar vid försvarsminister Peter Hultqvists besök på onsdag.
Flottiljchefen överste Malin Persson närvarar vid försvarsminister Peter Hultqvists besök på onsdag. Foto: Adam Ihse/TT

Artikeltaggar

NyheterSåtenäsSkaraborgs flygflottilj

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.