Hoppa till huvudinnehållet

Hugo Andersson och Jacob Carlgren målskyttar när Vara förlorade

Publicerad:
Vara förlorade mot Vänersborg
Vara förlorade mot Vänersborg

Hemmalaget Vara fick se sig besegrat av Vänersborg i torsdagens match i division 2 Västergötland herr i innebandy. 2-6 (1-2, 1-3, 0-1) slutade matchen.

Vänersborg startade matchen vassast. Laget ryckte åt sig en 0-2-ledning genom mål av Sebastian Olsson och Alvin Söderblom innan Vara svarade och gjorde 2-1 genom Hugo Andersson. Vänersborg stod därefter för tre raka mål i andra perioden när laget gick från 1-2 till 1-5.

Vara reducerade dock till 2-5 genom Jacob Carlgren med 1.02 kvar att spela. 12.11 in i tredje perioden nätade Vänersborgs Tobias Andersson och ökade ledningen för Vänersborg. Det fastställde slutresultatet till 2-6.

Efter tre matcher har Vara nu fyra poäng och Vänersborg har nio poäng.

I nästa omgång har Vara Skövde borta i Kavelbro Arena, söndag 10 oktober 16.00.

Artikeltaggar

AlléhallenDivision 2 VästergötlandIBK VänersborgInnebandyVara IBK

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.