Hoppa till huvudinnehållet

Vassa resultat på Vara-Bjertorp GK

Publicerad:
53,9 netto blev vinnarscoren på Vara-Bjertorp i söndags.
53,9 netto blev vinnarscoren på Vara-Bjertorp i söndags. Foto: Vara-Bjertorp GK

GOLF: En vinnarscore på 53,9 netto och där hela 16 av 36 lag noterade scorer på 50-talet. Jodå, Abacus 3-mannascramble (med maximala 36 lag) på Vara-Bjertorp GK i lördags bjöd på makalösa scorer.

Visst, 3-mannascramble är förstås en spelform som innebär låga scorer men detta var imponerade. Bäst av alla spelade trion Hugo Thyr, Henrik Garpenrud och Peder Eriksson som slog till med 59 brutto efter elva birdies, en eagle och sex par. I själva tävlingen kom de dock sexa på 58,1 netto.

Segern gick till trion Kristoffer Ejdestig, Sofia Andersson och Gustav Magnusson på vassa 53,9 netto (63 brutto).

Daniel Johansson, Joakim Gunnarsmo, Philip Hallén tvåa på 55,9, Dan-Sverker Ohlsson, Christer Holmqvist, Yvonne Ohlsson trea på 57,4 och Edvin Johansson, Ludvig Ramberg, Oskar Skogfält fyra på 57,7 netto.

Artikeltaggar

GolfVara kommunVara-Bjertorp GK

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.