Hoppa till huvudinnehållet

Man gick bärsärk på boende – personal fick låsa in sig

Publicerad:
Reporter Jonas Solberger
Jonas Solberger
jonas.solberger@nwt.se
En man gick bärsärk på ett boende.
En man gick bärsärk på ett boende. Foto: Johan Nilsson/TT

På fredagskvällen gick en man i 30-årsåldern bärsärk på ett boende i Särestad. Detta ledde till att personal låste in sig.

Det är andra gången på kort tid som det varit stökigt på det aktuella boendet, enligt polisanmälan. Förutom att personal fick låsa in sig blev det även åverkan på en bil. En anmälan om skadegörelse skrevs, men ingen person blev gripen.

Artikeltaggar

Brott & blåljusSkadegörelseSärestad

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.