Hoppa till huvudinnehållet

En timme med Juli i julikvällen

Publicerad:
Anders von Tell och Jerker Anerös ackompanjerade sina döttrar Lina von Tell och Julia Anerös under musik i sommarkväll.
Anders von Tell och Jerker Anerös ackompanjerade sina döttrar Lina von Tell och Julia Anerös under musik i sommarkväll. Foto: Emma Hjorth

Ett par välkända favoriter och lite nytt var vad duon Juli bjöd på när det var dags för dem att äntra scenen i Särestad-Bjärbys kyrka under onsdagskvällen.

Grästorps pastorats musik i sommarkvällar rullar på och har nu nått halvlek.

77 personer fanns på plats för att under en timme lyssna till Julis stämningsfulla sång. Antalet åhörare var extra kul för de båda tjejerna i gruppen:

– Vi har mer publik än vad våra pappor hade när de spelade med Harvesters, konstaterade de nöjt.

Juli består nämligen av Julia Anerös, dotter till Jerker Anerös som är sångare i Harvesters, och Lina von Tell, dotter till Harversters batterist Anders von Tell.

De båda fäderna kompade på gitarr och cajon.

Juli – vars namn kommer från de två första bokstäverna i tjejernas namn – bjöd på ett varierat program med både countrykänsla och visor.

Thommy Hallin tjänstgjorde som präst och Eva-Maria Malmevik var kvällens kantor.

Nästa onsdag blir det konsert i Håle-Tängs kyrka då Hanna Sundblad och Jörgen Sundström gästar musik i sommarkväll.

Artikeltaggar

Anders von TellEva-Maria MalmevikGrästorps kommunGrästorps pastoratJerker AnerösMusikMusik i sommarkvällNöje/KulturSärestadSärestad Bjärby kyrkaThommy Hallin

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.