Hoppa till huvudinnehållet

De är klara för exklusiva spelningar på Läckö i sommar

Publicerad:
Foto: Malin G Pettersson

Den 9, 16, 23 juli och 6 augusti kommer det hållas konsert på Läckö Slott, ett event som anordnas av nöjesarrangören Krall Entertainment.

– Vi har fått tag i stora artister och är man på plats så kommer man få ta del av tre magiska sommarkvällar, säger Patrik Krall.

Peter Jöback och Lena Philipsson kommer att gästa Läckö i sommar för exklusiva spelningar för 500 personer.
Peter Jöback och Lena Philipsson kommer att gästa Läckö i sommar för exklusiva spelningar för 500 personer.

Det hela startade som en idé i vintras men då pandemin satte stopp har nöjesarrangören inte vågat ta steget till att hålla ”Läckö Sessions”, förrän nu när de nya restriktionerna kom i början av juni.

– Vi coronaanpassar efter alla regler! Det blir en lyxig parkett, med numrerad plats och vi säkerhetsställer att det inte blir någon trängsel, säger Patrik.

Artisterna som kommer att uppträda under varsin konsert är Peter Jöback, Bo Kaspers Orkester, Lena Philipsson och Smith & Thell.

– Efter ett långt uppehåll är deras största önskan att få stå framför en publik. Så de alla blev väldigt glada när de fick förfrågan om att vara med.

Även Bo Kaspers orkester är klara för spelning på Läckö i sommar.
Även Bo Kaspers orkester är klara för spelning på Läckö i sommar. Foto: Christine Olsson/TT

Att publiken också längtar efter underhållning tror Patrik Krall starkt på.

– Jag har märkt av via sociala medier att det efterfrågas. För oss är det här ett enormt steg att ta och vi är superglada att kunna ordna detta i ett litet format som är nära och tryggt.

Artikeltaggar

KonserterLäckö slottLidköpingNyheter

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.