Hoppa till huvudinnehållet

Gustaf Norlin tillbaka i spel igen

Publicerad:
Gustaf Norlin är tillbaka i spel efter sin hjärnskakning.
Gustaf Norlin är tillbaka i spel efter sin hjärnskakning. Foto: Thomas Kühnel

Gustaf Norlin är tillbaka i spel igen, efter sin hjärnskakning.

På måndagskvällen hoppade Lidköpingskillen in och spelade 20 minuter i IFK Göteborgs 2-2-möte med Sirius.

I helgen kunde ni läsa om den hjärnskakning som hållit det allsvenska fotbollsproffset Gustaf Norlin borta från spel den senaste tiden. Den 24-årige Lidköpingskillen missade matcherna mot Häcken och Kalmar, efter att olyckan varit framme under ett träningspass.

– Jag halkade in i Erlingmark (August) och drog huvudet i gräsmattan. Det svartnade till. Vi tar det dag för dag nu, sa Gustaf Norlin till NLT då.

Nära bli hjälte

På måndagskvällen var 24-åringen tillbaka i spel igen, då han 20 minuter från slutet hoppade in i hemmamötet med Sirius. Gustaf Norlin hade också ett bra läge att bli segerskytt i slutminuterna, men matchen slutade 2-2.

Norlin och hans IFK Göteborg avslutar vårsäsongen med en bortamatch mot serieledande Djurgården på söndag.

Artikeltaggar

FotbollGustaf NorlinLidköping

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.