Underteckna med ditt namn

Insändare
PUBLICERAD:

I tidningen 14 april verkar det som om Jörgen Larsson allvarligt har sårat två partier eller i alla fall två partirepresentanter. Så allvarligt att en riddare i skinande rustning nödgats ingripa till deras försvar.

J.L. beskylls för att sprida socialdemokratiska åsikter, vilket av tonläget att döma verkar vara en dödssynd i Filsbäck. Riddaren anser att J.L. borde redovisa sitt partimedlemskap. Det räcker alltså inte att underteckna med sitt namn.

Riddarens rustning skulle bli ännu mer skinande om han undertecknat med sitt eget istället för att fegt dölja sig bakom en signatur.

Lars Johan Hällén

Så här jobbar Nya Lidköpings-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.