Immuna raggare

Insändare
PUBLICERAD:
Foto: Chris Maluszynski / SvD / TT

Vad sysslade raggarna med utanför arenan i lördags eftermiddag. De måste ha svårt att förstå och kanske behöver ha hjälp med omskolning. Vi är på väg in i en tredje pandemi och personal går på knäna på sjukhusen och då gäller det att visa respekt mot dem och även naturligtvis övriga samhället. Att polisen är underbemannad vet vi men här får man ta in militärpoliser som dirigerar om trafiken om inte polisen hinner själva. Finns ju inte så många infarter till Lidköping så vad är problemet att stoppa dem vid kommungränsen och skicka hem dem? Vore en bra förtjänst också och bötfälla dem då det är otroligt att sådana vrak till bilar som en del har går igenom besiktningen! Nu måste någon sätta ner foten vad vi får göra och inte göra. Väldigt slappt i Sverige jämfört med övriga världen. Man kan ju inte bara vänta på nya lagar. Agera tufft, ni som styr, för samhällets bästa och stå inte och göm er bakom gardinerna i fönstren.

Förbannad skattebetalare

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.