Hoppa till huvudinnehållet

Allsvenska kontraktet säkrat för Norlin

Publicerad:
Reporter Pontus Pettersson
Pontus Pettersson
pontus.pettersson@nlt.se
Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Gustaf Norlin och hans Varberg spelar i allsvenskan även nästa säsong.

Det står klart efter att laget på söndagskvällen körde över Östersund med 4-0.

Lidköpingskillen Gustaf Norlin har gjort stor succé under sitt debutår i allsvenskan. Tillsammans med nykomlingen Varberg har 23-åringen tagit Sveriges högst fotbollsserie med storm och till en början hängde laget till och med i toppen av tabellen.

Under hösten har Varberg tappat fart, men - nu är det allsvenska kontraktet ändå klart. På söndagskvällen vann Varberg med 4-0 borta mot Östersund och därmed kan tabellelvan pusta ut under de två slutomgångarna.

Gustaf Norlin har tillhört Varbergs nyckelspelare under 2020 och den forne LFK-mittfältaren står bland annat noterad för fem fullträffar i allsvenskan.

Lindahl vill göra Norlin sällskap i allsvenskan: "Kan bli en bra eftermiddag"

Artikeltaggar

FotbollGustaf NorlinLidköping

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.