Hoppa till huvudinnehållet

57,7 gav seger på Vara-Bjertorp

Publicerad:
A-klassens vinnare Johan Sturesson och Sven-David Malmesved.
A-klassens vinnare Johan Sturesson och Sven-David Malmesved. Foto: Vara-Bjertorp GK

GOLF: 57 par kom till start när Vara-Bjertorp GK spelade årets sista klubbtävling i söndags - Ica´s 2-mannascramble. Det bjöd på strålande resultat och i A-klassen var det gäster som dominerade. Bara en av åtta spela i toppen var från Vara-Bjertorp.

Segern till "tystlåtne" Sven-David Malmesved och Johan Sturesson på fantastiska 57,7 netto. Alexander Johansson/Stefan Landberg tvåa på vassa 59,7, Fredrik Friman/Johan Persson trea på 61,4 och Henrik Ekeståhl/Christopher De Paul tog den fjärde och sista prisplatsen på 61,6.

I B-klassen var det hälften hemmaspelare i toppen. Segern till Svante Lundmark/Andreas Kron på 61 netto. Peder Eriksson/Annika Kjörk tvåa på 62,1, Jan Knutsson/Eva Börjesson trea på 62,6 och Albert och Erik Skaar fyra på 63 netto.

Mats Nilsson och Niclas Wejshag hade bästa bruttoscoren på 64 slag - tre slag före Kristoffer Östergaard och Fredrik Paulsson.

Artikeltaggar

GolfVara kommunVara-Bjertorp GK

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.