Essunga-Hålta 8-3

Publicerad:

– Div 3 västsvenska nordöstra -

Essunga-Hålta

8-3

Essunga fortsatte seriespelet på lördagen med att köra över Hålta. Och återigen tog Wang Qing tre nya singelsegrar i raka set.

Så gick det i matchen - här finns alla lokala resultat och tabeller

Stod 5-3 inför dubblarna men där tog Essunga båda och saken var klar.

Essungas spelare först: Wang Qing-Andreas Olofsson 3-0, Johan Eriksson-Joakim Arnell 3-0, Hans Johansson-Henrik Eng 3-0, Tomas Andersson-Patrik Johansson 3-2, W Qing-P Johansson 3-0, H Johansson-J Arnell 0-3, J Eriksson-H Eng 0-3, T Andersson-A Olofsson 1-3, T Andersson/W Qing-A Olofsson/H Eng 3-0, H Johansson/J Eriksson-J Arnell/P Johansson 3-2, W Qing-J Arnell 3-0.

Artikeltaggar

BordtennisEssunga kommunEssunga Södra BTK

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare