Hoppa till huvudinnehållet

Vassa 96 poäng på Vara-Bjertorp

Publicerad:
Vara-Bjertorp GK:s hål 18.
Vara-Bjertorp GK:s hål 18. Foto: Vara-Bjertorp GK

GOLF: Maximala 42 lag kom till start när Restaurangens Shamble avgjordes på Vara-Bjertorp GK. Handlade om tremannalag där varje spelare slog ut och sedan valde laget det bästa utslaget. Därifrån spelade man singelspel och de två bästa nettoscorerna räknades på varje hål.

I A-klassen var det idel hemmaspelare i topp och trion Håkan och Niklas Augustsson och Jakob Berggren slog till med vassa 96 poäng. Mats Nilsson, Fredrik Andersson, Lars Egonsson tvåa på 91 poäng och Albert och Erik Skaar och Mattias Flink trea på 90 poäng.

I B-klassen var det dubbla gäster på prispallen. Segern dock till hemmaspelarna Andreas Johansson, Emil Ekman och Sofia Gustafsson på 92 poäng. Sedan följde tre lag på 87 poäng och spelhcp avgjorde.

Då kom Lundsbrunnstrion Mikael och Olle Johansson och Gustav Brunosson tvåa. Skövdetrion Anton och Eje Johnsen och Oscar Rydberg kom trea.

Artikeltaggar

GolfVaraVara-Bjertorp GK

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.