Simon svingade bäst på Billerud

Publicerad:
Vara-Bjertorps Simon Kjellner vann på Billeruds GK.

GOLF: 14-årige Simon Kjellner från Norra Vånga svingade bäst och vann Teen Tour First på natursköna Billeruds GK (par 71) den gångna helgen.

Simon, som tränar på Vara-Bjertorp GK men som spelar för Skaftö GK, slog till med 80 slag. 43 första nio hålen följdes upp med fina 37 slag de avslutande nio. Innebär att Simon nu flyttas upp till Teen Tour Future i nästa omgång.

Simon är även uttagen till Svenska golfförbundets Supercamp väst (på Albatross GK 17-18 oktober) som en av åtta juniorer i regionen. Supercamp är golfförbundets satsning på löften mellan 13-15 år som vill ta sin golf till nästa nivå.

Artikeltaggar

GolfVaraVara-Bjertorp GK

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare