Hoppa till huvudinnehållet

Gäster svingade bäst på Vara-Bjertorp

Publicerad:
Foto: Wand_Prapan

GOLF: Att åka till en ny bana och slå till med 47 poäng i en bästboll är starkt. Och det var precis vad Herrljunga-duon Rickard Häggsjö och Mattis Granli gjorde på Jubileumsslaget på Vara-Bjertorp GK i lördags.

Klubben firade 30 år och 52 par kom till start. Var bra spel rakt igenom då hela 29 par hade 40 poäng eller bättre.

Rickard och Mattis vann alltså A-klassen på 47 poäng vilket var en poäng före tvåorna Anders Wersén/Johan Hellemar och treorna Magnus Rehn/Christer Andersson. Albert Skaar/Mattias Flink fyra på 45 poäng.

I B-klassen skiljde också en poäng mellan ettorna och treorna. Segern till Daniel och Thore Johansson på 45 poäng. Magnus Björkman/Karl-Magnus Svensson tvåa på 45 poäng, Peter Andersson/Torbjörn Flodén trea på 44 poäng och Carl-Erik Fogelstrand/Linn Eriksson fyra på 42 poäng.

Närmast hål på hål 4 vann Magnus Rehn (30 cm) och Ingrid Zigge Ljunggren på 288 cm.

Artikeltaggar

GolfVara-Bjertorp GK

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.