Hoppa till huvudinnehållet

Duo lyste upp efter regnskurarna

Publicerad:
Reporter Emma Hurtig
Emma Hurtig
emma.hurtig@nlt.se
Julia Anerös och Lina von Tell gav en fin konsert tillsammans med sina fäder.
Julia Anerös och Lina von Tell gav en fin konsert tillsammans med sina fäder. Foto: Emma Hjorth

Efter störtskurar kommer skönsång. I alla fall under onsdagskvällen då de unga sångerskorna Julia Anerös och Lina von Tell sjöng tillsammans med sina pappor i Håle-Tängs kyrka.

Som vanligt denna coronasommar var kyrkan så gott som fullsatt - det vill säga 50 personer - när det i onsdags var dags för musik i sommarkväll, denna gång i Håle-Tängs kyrka.

För programmet svarade Julia Anerös och Lina von Tell. Med sig hade de två Håle-Täng-veteraner, tillika sina fäder, Jerker Anerös och Anders von Tell, som gästade kyrkan tidigare i somras med The Harvesters.

Tjejerna bjöd på ett axplock egna tolkningar av personliga låtar och artister, bland några kan nämnas Melissa Horn, First aid kit och Håkan Hellström.

För aftonbönen svarade Thommy Hallin som uppmuntrade åhörarna till att leva i skapelsens skönhet. Kantor var Margareta Särevik.

Nästa onsdag kommer duon Hanna Carlsson och Viktoria Karlsson till Särestads kyrka för att framföra programmet O mio bambino caro.

Artikeltaggar

HåleHåle-Tängs kyrkaJerker AnerösMargareta SärevikMeraNöje/KulturThommy Hallin

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.