SAS lyfter – på flera håll

Inrikes/utrikes | Coronaviruset
PUBLICERAD:
Ökad efterfrågan får SAS att lyfta. Arkivbild.
Foto: Johan Nilsson/TT
Europa öppnar så sakteliga. Det gör flygbolagen också. Både SAS och Norwegian drar stadigt igång fler turer.

SAS meddelar att man bland annat börjar flyga från Köpenhamn till Kreta, till Venedig och Pisa samt Warszawa och till Pula i Kroatien, rapporterar danska nyhetsbyrån Ritzau. Dessutom utökas antalet turer till och från Aten, Oslo, New York och Chicago.

Ytterligare destinationer från Norge och Sverige öppnas löpande när resenärerna nu kommer tillbaka.

Även norska Norwegian lyfter i större utsträckning. I juli öppnas 18 rutter från Danmark.

Så här jobbar Nya Lidköpings-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.