Klart med huvudtränare i HC Lidköping

Ishockey
PUBLICERAD:
Nicklas Svedberg fortsätter som huvudtränare i HC Lidköping.
Foto: Thomas Kühnel
HC Lidköping har gjort klart med en huvudtränare inför den kommande säsongen.
Det är Nicklas Svedberg som har valt att förlänga sitt kontrakt.

HC Lidköping har en stark vinter bakom sig och fram till att säsongen avslutades i förtid, på grund av coronapademin, såg det länge ut som att HCL skulle kunna nå hela vägen till division 2.

Nu blir det istället fortsatt spel i Hockeytrean den kommande säsongen och i dagarna blev det klart att samma tränare kommer att stå i båset och coacha spelarna även då. Nicklas Svedberg har förlängt sitt kontrakt med klubben över säsongen 2020/2021 och fortsätter till vintern därmed jakten på en division 2-biljett.

Så här jobbar Nya Lidköpings-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.