Hoppa till huvudinnehållet

Ungt band redo för skivdebut

Publicerad:
Poem in drop C.
Poem in drop C.

Poem in drop C bildades på Olinsgymnasiets music and production-utbildning där en av deras låtar tog sig till final i MOP-festivalen tidigare i år. Nu skivdebuterar bandet med Summer nights EP som släpps på de flesta streamingtjänsterna den 29 maj.

Skivan är inspelad i Nordic sound lab i Skara och för produktionen och mixning står bandmedlemmarna själva. För mastringen svarar Bengan Andersson.

Bandet beskriver sin musik som en blandning av rock, indiepop och elektronisk musik. Den som är nyfiken på hur de ser ut och låter kan hålla utkik på Musikbutiken i Varas Youtubekanal där en promotionvideo kommer att släppas med akustiska versioner av några av ep:ns låtar.

Poem in drop C är Adam Johansson Öjdal (gitarr, sång), Karl Lindgren (gitarr), Simon Nyberg (bas, sång), Hugo Gustafsson (keyboard) och Olle Söderberg (trummor).

Artikeltaggar

MusikNöje/KulturOlinsgymnasietSkara

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.