Hoppa till huvudinnehållet

Temat klart för seniordagen i Götene

Publicerad:
Arbetsgruppen bakom seniordagen planerar redan nu inför evenemanget som äger rum i Göteneparken om ett halvår.
Arbetsgruppen bakom seniordagen planerar redan nu inför evenemanget som äger rum i Göteneparken om ett halvår. Foto: Privat

Planerna för årets seniordag i Götene är i full gång.

– Vi i arbetsgruppen ser med glädje fram emot ännu en givande dag i Göteneparken i höst.

Datumet för evenemanget blir torsdagen den 10 september. Årets tema för dagen är ”gemenskap”, vilket arbetsgruppen tycker är passande och mycket viktigt för välmående i livet.

Temat kommer att gå som en röd tråd genom hela dagens aktiviteter.

– Vi hoppas även utställarna vid mässan ”spinner vidare” på det.

Arbetsgruppen välkomnar nya utställare att anmäla sitt intresse att delta vid mässan, det kan röra sig om olika former av verksamhet, föreningar, organisationer och företag som önskar nå ut till målgruppen seniorer med sitt budskap, erbjudanden och produkter.

Hemligt

Vilken underhållning och/eller föreläsning som kommer att bjudas på från scenen denna dag är i dagsläget hemligt, men det planeras för en positiv och energigivande seniordag även detta år.

Seniordagen genomförs i samverkan mellan PRO och SPF inom Götene kommun, Studieförbunden ABF och Vuxenskolan, Folkhälsorådet samt sektor Omsorg.

Artikeltaggar

GöteneGötene seniordagMeraSPF Seniorerna

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.