Erik Hemberg köper fastighet i centrala Skövde

Bostad & byggen
PUBLICERAD:
Erik Hemberg fastighets AB köper Vasaporten i centrala Skövde. Säljare är Fastighets AB Regio.

Fastigheten som ligger centralt i Skövde, är fullt uthyrd med tre hyresgäster bestående av Arbetsförmedlingen, Hemköp samt Hållbar Restaurang AB. Utöver dessa lokalhyresgäster innehåller fastigheten 482 parkeringsplatser.

Enligt ett pressmeddelande blev affären klar under torsdagen.

– Vasasporten ligger på en centralt strategisk plats, vilken vi nu ska påbörja ett arbete kring om på vilket sätt vi kan förädla såväl befintlig byggnad som att möjliggöra en påbyggnad. Ett arbete som kommer att startas upp tidigt 2020, säger Per Alexandersson, vd på Erik Hemberg fastighets AB.

Så här jobbar Nya Lidköpings-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.