NLT direktsänder Laiks premiär

Bandy
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Laiks premiärmatch mot Gripen i bandyallsvenskan går på onsdagskvällen att se direkt på nlt.se.
Foto: Daniel Strandroth
Kan Lidköpings AIK vara med och hota om en elitserieplats även i år?
Ett första svar på det kommer i onsdagskvällens premiärmatch mot Gripen - som sänds direkt på nlt.se.
– Det är kul att vi kan erbjuda det här till våra prenumeranter, säger Magnus Östlund Mörk, webbchef på NWT Media.

NLT ägs numera av NWT Gruppen och att koncernen gör en satsning på direktsänd idrott har ni kanske redan märkt av, då IBK Lidköpings segermatch mot Oskarshamn tidigare i oktober sändes direkt på nlt.se.

Nu kommer nästa del i satsningen.

På onsdagskvällen kan du som prenumerant se Lidköpings AIK:s premiärmatch i bandyallsvenskan, som spelas borta mot Gripen (Trollhättan).

– Det är en intressant premiär med ett derby mot Gripen direkt. Det är kul att vi kan erbjuda det här till våra prenumeranter, säger Magnus Östlund Mörk, webbchef på NWT Media.

Förväntat toppmöte

Lidköpings AIK blev förra säsongen tabellfemma i allsvenskan och klubbens målsättning är att den placeringen inte ska bli sämre i vinter - snarare tvärtom. Även Gripen förväntas finnas med i toppskiktet så räkna med en energirik och känslofylld premiärmatch i Slättbergshallen.

Sändningen på nlt.se startar klockan 18.45.

Så här jobbar Nya Lidköpings-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.