Bil av riksväg 44 – "Väjt för rådjur"

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Arkivbild.
Foto: Johan Nilsson/TT
Tidigt på lördagsmorgonen inträffade en singelolycka med personbil på riksväg 44 mellan Götene och Källby.

Larmet om olyckan kom klockan 04.54. Räddningstjänst och ambulanspersonal skickades till platsen.

– En bilist har väjt för ett rådjur, tappat kontrollen och kört av vägen in i någon form av ladugård. Men det ska inte ha blivit några personskador, säger Martin Kihlsten, stationsbefäl vid Lidköpingspolisen.

Ett körfält blockerades i samband med olyckan, men vägen ska nu vara öppen igen.

Så här jobbar Nya Lidköpings-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.