Så nära att bli påkörd

Insändare
PUBLICERAD:

Till dig som nästan körde på mig i måndagskväll!

Plats Läckövägen vid Kronocampingen.

Tid cirka 20.55.

Jag promenerade med lysande armbindel från Älgvägen mot campingen. Vid övergångsstället saktade en bil ner så jag kunde gå över. Den bilen skulle också svänga ner mot Älgvägen. Döm om min förvåning och skrämsel när jag kände vindraget av din bil som körde om den första bilen vid övergångsstället och i högre fart än vad som är tillåtet! Du som många andra tar sats inför 60-sträckan säkert redan vid macken.

Du gjorde åtminstone två fel som så när kostade mig en skada, dels körde du för fort och dels körde du om en bil vid ett övergångsställe! Jag hoppas att du läser detta och tänker före nästa gång du närmar dig ett övergångsställe. Tänk om det hade varit ett barn!

Fick nästan en hjärtattack

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.