Krockade med traktor - fick klippas loss

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
En bil och en traktor kolliderade strax utanför Kvänum, Vara, vid 20-tiden. Föraren, en man i 40-årsåldern, fick klippas loss.

En familj om fem personer var inblandade i en trafikolycka med en traktor på väg 2621 strax utanför Kvänum i Vara kommun på onsdagskvällen. Smällen resulterade i att krockkuddarna utlöstes och föraren, en man i 40-årsåldern, fick klippas loss och fördes till sjukhus med nack- och bröstsmärtor. I bilen fanns även en kvinna samt tre barn men de ska inte ha fått några allvarliga skador.

Traktorföraren, en man i 55-årsåldern, klarade sig utan allvarliga skador.

Orsaken till olyckan är inte fastställd men polisen misstänker inget brott.

Så här jobbar Nya Lidköpings-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.