Köksbrand i lägenhet i Nossebro

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Räddningstjänsten ryckte ut till ett larm om brand i en lägenhet i centrala Nossebro vid 09.30 på lördagen.

Enligt uppgifter till SOS Alarm startade branden i köket och lågor slog upp.

– Det var en köksbrand i en lägenhet på första våningen. De hade släckt ganska bra när vi kom och ventilerat i trapphuset. Det var ganska lugnt, säger Robet Hansen, strykeledare på räddningstjänsten i Västra Skaraborg.

Branden ska ha startat i köksfläkten, uppger polisen.

Ambulans kallades till platsen, men kunde vända tillbaka utan patienter.

Så här jobbar Nya Lidköpings-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.