• idag
  13 juli
  20°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  14 juli
  20°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  15 juli
  20°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Jula tecknar nytt sponsoravtal med Skara HF

Handboll
PUBLICERAD:
Foto: Sören Turesson
Ett nytt flerårigt sponsoravtal har slutits mellan Skara HF och Jula.

– Vi är mycket glada och stolta att vara en av huvudsponsorerna till Skara HF, en av Sveriges elitklubbar i handboll. Det känns bra att kunna vara med som en viktig del i en verksamhet som vi vet berör och engagerar många Skarabor. Det var även värdefullt för Skara HF att få till ett skyndsamt upplägg, som ger bra förutsättningar för klubben, vilket vi var snabba att ställa upp på, säger Karl-Johan Blank, ägare och koncernchef i Jula Holdingkoncernen.

Sponsoravtalet är ett stort och långsiktigt åtagande från Julas sida, med syfte att säkra Skara HF:s satsning mot slutspel i handbollens högsta division.

– Vi tror mycket på hårdsatsande Skara HF som ett topplag i elitserien. Det är även viktigt för Skara att Skara HF, ortens främsta elitlag, lyckas. Klubben är exempelvis en väsentlig faktor i utvecklingen av Skara handbollsgymnasium, säger Joachim Frykberg, VD Jula.

Så här jobbar Nya Lidköpings-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.