Nedblåsta träd påverkar trafiken

Nyheter
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Två träd föll på söndagen över delar av länsväg 186 utanför Grästorp, men räddningstjänsten kunde snabbt göra vägen farbar igen.
Foto: Emma Hjorth
Söndagens kraftiga vindar har börjat ställa till problem i trafiken.

I nuläget är det framförallt området runt Grästorp som är drabbat. Räddningstjänsten larmades vid halv två-tiden om nedblåsta träd på ett par ställen på länsväg 186 strax utanför samhället och enligt Trafikverkets hemsida hade det stor påverkan på trafiken. Träden kunde dock snabbt tas om hand och vägen var snart farbar igen.

Någon timme tidigare berättade Trafikverket i ett pressmeddelande att det är stopp i tågtrafiken mellan Grästorp och Vargön, vilket beror på ett träd som fallit över kontaktledningen.

Tågtrafiken mellan Uddevalla-Herrljunga-Borås kommer att påverkas och Trafikverket hänvisar resenärerna hänvisas till sitt tågbolag för mer information.

Så här jobbar Nya Lidköpings-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.