Inbrott på avfallsanläggning

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Strax efter klockan 23.30 på måndagskvällen utlöser ett inbrottslarm på en avfallsanläggning utanför Skara. Polisen är snabbt på plats och kan gripa två personer en man i 30- och en i 35-årsåldern.

Larmet inkommer först till ett vaktbolag som kan se på sina skärmar att det är några personer som rör sig inne på en avfallskvarn utanför Skara. Polisen kontaktas som snabbt är på plats och kan gripa två gärningsmän.

– Ibland har vi tur och lyckats gripa förövarna på bar gärning vilket så skedde i detta fallet. Dock är det fortfarande oklart om det rör sig om fler inblandade än dessa två personer som vi gripit, säger Martin Kihlsten, stationsbefäl vid polisen i Lidköping.

Under tisdagsnatten vaär polisen kvar på plats för att säkerställa att det inte finns fler personer som gömmer sig i området.

De misstänkta männen förhördes under onsdagen och har anhållits.

Så här jobbar Nya Lidköpings-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.