• idag
  29 sep
  13°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  30 sep
  16°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  1 okt
  15°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  2 okt
  15°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  3 okt
  16°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Möt Spana in-redaktionens nya medarbetare

Mera
PUBLICERAD:
Inför hösten består Spana in-redaktionen av fem reportrar och en fotograf. Här är de fyra nya medarbetarna.
I redaktionen ingår sedan tidigare Theo Sundblad och Viktor Weihard.
Emma Edling.

Emma Edling, reporter

Jag heter Emma Edling en sprudlande energisk 16-årig tjej med väldigt nära till skratt. Jag pratar med allt och alla och älskar att träffa nya människor! Jag har alltid många bollar i luften och gillar verkligen inte att vara ledig.

Carl Fortea.

Carl Fortea, reporter

Jag heter Carl Fortea, jag fyllde ganska nyligen 16 år. Jag bor här i Lidköping och studerar på De la Gardiegymnasiet. Jag har praktiserat på NLT förut, inte alls så mycket, men om ni följt Villas matcher på NLT:s webbsida så finns det en chans att ni har sett mig skriva där.

Jag har väldigt många intressen, men det jag gillar mest är fotboll och musik. Så antingen blir jag väl sportjournalist eller musikproducent, vi får väl se… jag ser i alla fall fram emot ett år här på Spana in-redaktionen.

Carl Toreborg.

Carl Toreborg, fotograf

Hej, jag heter Carl Toreborg och jag går estet media på DLG. Mitt största intresse är att fotografera och det tänkte jag även göra här på Spana in. Jag hoppas att jag lär mig massor av nya grejer och blir bättre på det jag älskar att göra, att fota.

Victor Brinck.

Victor Brinck, reporter

Hallå där!

Mitt namn är Victor Brinck och jag är ett av de nya ansiktena här på Spana in. Som reporter är det mitt jobb dela med mig av nyheter, tankar och erfarenheter som jag känner är relevanta och aktuella för oss unga vuxna. För att ni som läsare lättare ska förstå mitt skrivande är det nog en ganska bra idé att ni får en bild av mig först.

Jag är nästintill 18 år och kommer från Larv i Vara kommun men i och med att jag började tvåan på Naturvetenskapliga programmet förra året tog jag första stora steget ut i vuxenlivet och flyttade hemifrån till en lägenhet här i Lidköping. Utöver studier och jobb fyller jag mina veckor med olika typer av dans och kanot, tillsammans med mycket läsande och andra småaktiviteter, så som exempelvis utflykter och umgängeskvällar med vännerna. Om jag beskrev mig själv utifrån deras ögon skulle jag nog säga att jag är en lojal lyssnare med höga ambitioner som ibland tar lite för mycket vatten över huvudet och som gärna stannar i sin trygga komfortzon.

Men det var nog om mig! Förhoppningsvis har ni fått en liten bild av mig som person och så ses vi i nästa upplaga av Spana in!

Så här jobbar Nya Lidköpings-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.